Et skybasert ERP-system

Med Xledger får du tilgang til et ERP-system i skyen som automatiserer prosessene, leverer omfattende rapporter og presenterer informative dashboards. Alle komponentene i systemet er integrert, slik at endringer ett sted oppdateres øyeblikkelig i hele løsningen. Dette gir deg sanntidsinnsikt og sikrer at du alltid har oppdatert

regnskapsinformasjon og rapporter tilgjengelig, uansett hvor du er. Du kan enkelt fylle ut timeføring og reiseregninger mens du er på farten, godkjenne fakturaer fra nettbrett eller smarttelefon, og logge deg på fra hvilken som helst datamaskin, enten du er på kontoret, på hytta eller på reise i utlandet.

5 grunner til hvorfor du bør velge Xledger

1. Effektivitet

Automatiserte prosesser og integrerte systemer forbedrer arbeidsflyten og øker produktiviteten.

2. Sanntidsinnsikt

Tilgang til oppdatert regnskapsinformasjon og rapporter gir bedriften økt kontroll og bedre beslutningsgrunnlag.

3. Mobilitet

Muligheten til å administrere regnskapet fra hvilken som helst enhet, hvor som helst, gir økt fleksibilitet og effektivitet.

4. Sikkerhet

Xledger tilbyr avanserte sikkerhetsfunksjoner for å beskytte bedriftens data og konfidensialitet.

5. Skalerbarhet

Et skybasert system som Xledger kan enkelt skaleres etter bedriftens behov, fra små bedrifter til store selskaper, uten behov for store investeringer i infrastruktur.

Xledger ERP har alt i ett system

Xledger ERP representerer den ultimate løsningen for bedriftsadministrasjon, med alt samlet i ett omfattende system. Dette innovative ERP-systemet integrerer alle vesentlige funksjoner, fra regnskap og økonomistyring til salg, innkjøp, lagerstyring og mer. Med Xledger får bedrifter en sømløs plattform som

strømlinjeformer alle aspekter av virksomheten, og gir brukerne full kontroll og innsikt. Denne alt-i-ett tilnærmingen gjør at bedrifter kan konsolidere arbeidsprosesser, forbedre effektiviteten og redusere kompleksiteten, alt mens de sikrer at de har nøyaktig og oppdatert informasjon tilgjengelig til enhver tid.

Er Xledger det rette valget for din bedrift?

Xledger har en mangfoldig kundebase som spenner over ulike bransjer, inkludert kraft og energi, eiendom, konsulenttjenester, rådgivning, rekruttering, prosjektbaserte virksomheter, advokatfirmaer og ideelle organisasjoner. Systemet er spesielt velegnet for tjenesteorienterte og prosjektbaserte bedrifter, selskaper med konsernstrukturer og de som opererer internasjonalt. Videre tilbyr løsningen omfattende funksjonalitet for kjøp og salg av varer.

Kunder som har valgt dette systemet rapporterer om en mer effektiv arbeidshverdag. Gjennom løsningen har de kontinuerlig tilgang til nøkkeltall, og de setter pris på systemets pålitelighet og stabilitet. Tilgjengeligheten til Xledger, uansett enhet – enten det er en PC, Mac, mobiltelefon eller nettbrett – fremheves som en av de avgjørende fordelene av eksisterende kunder.

Trenger du hjelp
til å forbedre økonomistyring?

Trenger du hjelp til å forbedre økonomistyring?

Legg igjen informasjon, så tar vi kontakt.

Legg igjen informasjon,
så tar vi kontakt.


Systempartnere